Friday, March 22, 2013

Jotain pientä.

Edellisen postauksen sydänleggarit saivat uuden vyötärön. Ajattelin, että mitään en pura, mutta vyötäröstä pitää tulla korkeampi! Poistin kuminauhan vyötärökujasta ja leikkasin silmämääräisesti oikean kokoisen resorin, huolittelin resorin alareunan ja ompelin kiinni vyötäröön kaksoistikin ylintä tikkiä pitkin. Ja vielä yksi tikki housun yläreunaan, ettei lörpötä rumasti. Ja nyt on sopivan kokoset!


Joku aika sitten (ehkä jo ennen joulua) ostin FB-kirppiksen kautta kaksi Suomi T-paitaa. Koossa 150 ja hintaan 0,50 e kpl. Kukaanhan ei meillä käytä kokoa 150, ainakaan vielä vähään aikaan, mutta paidat nähtyäni tiesin jo mitä niistä on tulossa. Toteutus vain odotti inspiraatiota.Miehelle mustasta ja miehen teini-ikäiselle pojalle sinisestä pipat. Teinikokoisen tein täysin mutu-tuntumalla ja hyvä tuli! Aamulla ne odotti saajiaan keittiön pöydällä :)

Kaksoisneulaa kun en vieläkään ole uutta saanut hommattua, niin tikkasin normineulalla kaksi tikkiä vierekkäin. Juksata saa jos kukaan ei sitä huomaa ;)


4 comments:

Julia said...

Hyvä paikkaus tuo resori! Ei huomaisi paikkaukseksi jollei tietäisi (:

ihanasonja said...

Totta Julia! Ja käytössä toimii mainiosti :)

Laura said...

Tosi tyylikkäät pipot! :)

ihanasonja said...

Kiitos Laura :)