Wednesday, March 13, 2013

Punaista ja pinkkiä.

Nyt on äiskä taas ommellut! Tästä on vaihteeksi oikein innostunut! Nyt oli vuorossa huppariliivi ja housut. Housut sain valmiiksi juuri ennen yhtä viime yönä :)


Huppariliivi on Ottobren 3/12 (?) lehdestä. Tein miehustan collegesta ja vuorin yksivärisestä trikoosta, paitsi huppuun ja taskuihin tietenkin kuviollista kun kerran tulivat näkyviin. Tein koon 98 kaavoilla ja silti tuli huppariliivistä kittana (nyt käytetään kokoa 92)! Malliin oli laitettu nepparikiinnitys, mutta minä laitan tuohon vetoketjun lisäväljyyttä antamaan. Vetoketju vain on vielä kaupassa...


Housut tein omalla kaavalla, taskun mallin vain otin hupparin kaavasta. Pökät on velourista ja vyötärölle laitoin resorin, jonka sisälle kuminauhan. Nuo resorivyötäröt ei pelkistään ole kovin hyvät menevälle muksulle. Tuppaa pöksyt muuten tippumaan kun oikein riehuu!

2 comments:

Julia said...

Soma setti (: Ihanasti tuo vihreä apila sopii tuonne huppuun.

ihanasonja said...

Olet aivan oikeassa Julia! Mä kauan mietin uskallanko laittaa apilaa kun erityisen värikkäät vaatteet mua vähän mietityttää aina :) Mut oon itsekin tähän enemmän kuin tyytyväinen ja valinta oli vallan hyvä! Kiitos :)