Friday, September 30, 2011

Mielessä joululahjat.

Tämä on päivän ehkä ihanin hetki. No, ihanin on se kun mies tulee töistä ja voin antaa vauvan hetkeksi sille syliin kun omat ranteet on jo kivusta tulessa. Mutta tämä hetki, oma rauha eikä kukaan lörpötä vieressä, telkkarikin on päällä vaan koska en jaksa kurottaa kaukosäätimeen joka sattuu olemaan muuten tuossa ihan vieressä. Käämit on menossa vaihtoon, koska niitä on polteltu tänään monta! Pimu ei vain suostunut päikkäreille ja aikuiset ihmiset tinttailee.

Mutta nyt mulla on onneksi hetki, nykyään niin harvinaista ja sen takia arvokasta, todella rakasta omaa aikaa. Nyt on aikaa netissä selata ideoita seuraavaan käsityöhön. Juuri äsken sain edellisen työn langat pääteltyä. Kuvia ei voi vielä siitä ottaa, koska on pimeää.

Oon monta vuotta haaveillut tekeväni kaikki joululahjat itse, ikinä en siinä ole vielä onnistunut. Ja olen nyt taas uudestaan ottanut sen tavoitteekseni. Mutta aina eteen tulee se sama ongelma; ne miehet! Mitä miehille voi itse tehdä? Tuntuu, että olen idea-arkkuni miehisiin lahjoihin jo vuosien aikana käyttänyt eikä uusia ideoita enää ole. Villasukkia nää tyypit ei käytä, ei villapaitoja, ei pipoja... patalappuja olen tehnyt joskus ja torkkupeiton...

Pyydän apua teiltä. Mitä tehdä miehelle joululahjaksi omin kätösin? Linkkejä, vinkkejä, ideoita, hyväksi kokemia havaintoja. Harmi kun ei ole tehty leffaa, jossa kerrotaan se, mitä miehet haluaa!


Koska kuvaton postaus on tylsä. Tässä meidän ihanan rasittava karvatti, jolta tällä hetkellä tippuu karvoja niin paljon, että joka päivä imuroidessa mietin sitä miksi ikinä koiran hankinkaan!

Ihanaa viikonlopun alkua kaikille! Sitä on odotettu varmasti monessa paikassa monta päivää!

2 comments:

Kaisu said...

Tota koirahommaa minäkin mietin kun kerran päivässä imuroin huushollin ja joka päivä se näyttää siltä että ei oo siivottu ikuisuuteen:). Meillä toisen koirakaverin karvanlähtöaika kestänyt jo yli kk, nyt vasta alkaa helpottaa. Ihania oli muuten nuo ed postin alimmat vapaavirkkaukset!

Anonymous said...

Kiitos Kaisu! Mä tykästyin noihin pannunalusiin myös enkä siksi meinaa hannia luopua niistä :/

-ihanasonja-