Tuesday, October 04, 2011

Sateista meillä päin.

Tänään sataa. Tylsää. Huono päivä lähteä käymään verotoimistossa. No satoi tai ei, ei siellä mukavaa ole koskaan käydä. Pitänee sanoa, että maailmaa katsoo nykyään täysin toisella silmällä kun puolivuotias vauva kulkee mukana. Siellä verovirkailija ei voinut itse täyttää paperia vaan heitti mulle kynän (kirjaimellisesti) ja siinä sitten taiteilin vauva sylissä ja lappua täyttäen etsien kohtia mitä pitää täyttää ja miten. Sosiaalinen virkailija olisi ollut parempi vaihtoehto niin voisin luottaa siihen mitä sanottiin! Päädyin muuten soittamaan vielä perään ja varmistaa asiat toiselta kunhan vain ehdin. Mutta verohommat on suurinpiirtein hoidettu ja päästiin pimun kanssa kotiin kuvaamaan mun hienot uudet kämmekkäät!


Nää on aivan ihanat! Varret pitkät ku mitkä ja saa kivasti rytylle. Novita wool lämmittää muttei kuitenkaan kutia. Ensimmäisestä olin tehnyt ju puolet valmiiksi kun huomasin, että ohjeessahan lukee, että oikeat silmukat tehdään takareunasta, noh empä ruvennut purkamaan vaan annoin mennä niin kuin olin aloittanutkin! Kämmekkään päähänkin joustinneuleen ohjeen mukaan olisi pitänyt olla 10, 1n. Tein kuitenkin 20, 2n. Näissä kämmekkäissä tein muuten palmikot ensimmäistä kertaa elämässäni kahta apupuikkoa käyttäen. Miten en ole tiennyt moisista palmikoista aiemmin?!


Ainut huono puoli näissä on se, että nämä ei ole mulle itselle :( Nää menee joulupukin konttiin. Toivottavasti saaja pitää näistä niinkuin minä itsekin. Joskus vain on haikea luopua jostain nätistä mitä on itse tehnyt.

4 comments:

Sufferiina said...

Kauniit kämmekkäät ja varmasti saajalleen mieluisat :) joka vuosi minäkin ajattelin aloittaa joululahja-neulomusten teon hyvissä ajoin, mutta aina se vaan jää sinne viime tinkaan, tai sitten pelkäksi ajatukseksi.

Anonymous said...

On kyllä kauniit! Millä ohjeella teit, näyttää niin kivalle että voisi muutamat pukinkonttiin tehdä...

ihanasonja said...

Nää on kyllä todellakin niin nätit, että pitää itsellekin jossakin välissä ehtiä kutomaan.

Arvasin, että jotain unohtuu ja se oli se lehti! Eli löytyy Modasta uusimmasta, eli olikos se nyt 4/2011!

ihanasonja said...

Siis nyt täytyy korjata. Uusin numerohan on 5/2011 ja siitä lehdestä tuo kämmekäsmalli on!