Tuesday, September 27, 2011

Kirppislöytöjä ja pipa.

Käytin Pimun päikkäreiden aikana tilaisuuden hyväksi ja kävin ottamassa takapihan kuistilla valokuvat sunnuntain kirppislöydöistä ja samalla koira pääsi pikkuiseksi hetkeksi riehumaan ulos. Ostin nämä kartiot ainoastaa neonkeltaisten ja neonvihreän takia! Neonvärit on jotain niin ihanan inhottavaa, että näistä pitää saada jotain tehtyä! Idea käväs jo mielessä, tiedä sitten onnistuuko. Saas nähdä kun on aikaa kokeilla. Nyt on niin monta muuta projektia jonossa ennen näitä.


Kuvan takana näkyy nolosti meidän kottikärryllinen maasta revittyä puskia. Ei vain ole ollut aikaa kärrätä noita vielä pois!

Tässä vielä pipa, jonka sain kuvattua myös tänään. Lippapipan malli on Modasta 5/2011. Neuloin seiskaveikan raitalangasta tämän. Ihastuin lippamalliin ja oli pakko kokeilla jotain uutta. En myöskään ollut ennen neulonut pipoa ylhäältä alaspäin joten pääsi tässä sitäkin kokeilemaan.


Tästä tuli ihan kiva. Väri vois kyllä itselle olla parempi joku muu. Lippa myös vaatii asettelua eikä oo ihan niin uloneva kuin toivoisi.

2 comments:

Kati said...

Hei! Minä täällä. Kiva että päätit jatkaa kirjoittelua, ikävä että poistit kaiken vanhan, historian. Itekin pitäis päivitellä mutta ei ole huvittanut ottaa valokuvia niin ei oo tullut päiviteltyä. Ehkä joku päivä!

Anonymous said...

Sun pitää kans ottaa Kati itteäs niskasta kiinni :) Käyn aina välillä vilkuilees sun blogissa josko jotain ois tapahtunu. Aatteli alottaa ihan kokonaan puhtaalta pöydältä, joten poistin kaiken vanhan pois.

-ihanasonja-