Monday, September 26, 2011

Puhdas pöytä.

Taisinpa palata blogiani kirjoittamaan. Mielessä on ollut monta kertaa, mutta aina on ollut jokin joka on estänyt, ehkä lähinnä käsitöiden tekemättömyys kaikkein eniten kuitenkin ja se kuuluisa ajan puute! Katsoin, että viimeinen postaus on ollut tammikuussa 2010, eli puolisen toista vuotta sitten! Ajattelin aluksi, että jatkan vain vanhojen kirjoitusten perään, mutta koska elämä ei ole enää samanlaista ollenkaan kuin pari vuotta sitten, poistin kaikki vanhat postaukset ja päätin aloittaa täysin puhtaalta pöydältä.

Blogin nimi pysyy, koska olen edelleen ihana minä ;)

Mitähän parissa vuodessa oikein tapahtui? Pari vuotta sitten rempattiin kerrostalo asuntoa, tehtiin huonossa työpaikassa töitä, elettiin siinä missä ei haluttu ja käsityöt jäi oikeastaan kokonaan. Kaikki energia meni töihin ja remppaan. Elämää tuli sitten pistettyä täysin mullin mallin, uusi työ ja uusi kumppani ja ihan uusi elämä. Silloin rempattu asunto on nyt myyty ja ostettu oma talo, joka on ihanasti rempan alla :) Tällä hetkellä elämä on omassa talossa, omassa rauhassa. Täällä ei kukaan kiusaa meijän koiraa enää ja on neliöitä, että pääsee pakoon muita talon asukkeja, vaikka siihen kaivattuun omaan pihaan. Uusi ompeluhuone on vielä työn alla, mutta kokoa on ehkä jopa neljä kertaa isompana edelliseen verrattuna!

Nyt mä siis taas teen käsitöitä ja remppaan ja yritän mahdollisimman hyvin kasvattaa meijän pikkusta pimua. Välillä oon väsynyt, mutta onnellisempi kuin koskaan!

Sain pimulle syksyksi fleecehaalarin aikaiseksi ja tää on aivan mahtava!


Koira kiusattiin maailman pelokkaimmaksi yksilöksi ja vauvan tullessa pelkäsin mitä koira sanoo. Mutta onneksi, näin söpöjä meillä ollaan :)

Pala vihreää peittoa näkyy myös kuvassa, jonka tein vielä paksussa kunnos kun ei ollut tietoa tekisko pinkkiä vai sinistä.

Puikoilla on ollut jo muutamat joululahjat. Tänä vuonna aion tehdä monta lahjaa itse! Pysyyhän tämä inspiraatio tällä kertaa ja voin olla taas kokonaisuudessaan oma itseni?!

6 comments:

Peikkotyttö said...

tervetuloa takaisin :)

Kaisu said...

Kiva kun palasit:)...

Mervi said...

Kiva kuulla sinusta!

ihanasonja said...

Kiitos!

Tää on itse erittäin tohkeissaan kun palasi :)

Sude said...

Vekkulin näköinen tytteli sinulla :)

ihanasonja said...

Kiitos Sude. Pimu on aika vekkuli :)