Sunday, October 19, 2014

Näköjään on käynyt niin, että viiminen postaus on ollut Tammikuussa... hups. Ahkeraa täällä on ainakin sukkia viimiset muutaman kuukaudet neulottu. Joululahjoiksikin jotain on saatu aikaiseksi. Jotain on tullut välillä ommeltua, mutta masentavan hiljaista on ollut. Nytkin on sukkia enemmän ollut puikoilla ihan vain siksi, että ei tarvi ajatella mitään kun niitä neuloo. Talven villahaalarin neulomisenkin nätisti pyytäen siirsin pimun mummoolle.

Parina viime syksynä oon saanut ilahduttaa yhtä toista neitokaista, joka on oman pimuni kanssa saman ikäinen, villasukilla. J niin myös tänäkin vuonna. Näihin sukkiin tällä kertaa värit valitsi oma pimu. Kokoa löytyis 26-27.


Tein omalle pimulle myös uudet sukat tälle syksyä. Mummu oli ehtinyt neuloa jo yhdet, joten itse tein vain yhden parin nyt ens hätään. Pimu valitsi näihinkin itse langat. Valinnasta olin itse hieman paniikissa, mutta suostuttavahan se on ja oltava kannustava valintojen suhteen. Täytynee todeta sukkien valmistuttua, että värivalinnat oli aivan mainiot! En itse olisi osannut nuita värejä toistensa kanssa edes yhdistää, mutta toimii ja kauniit ovat!

 
 Paljon olisi ideoita joululahjoiksi - osa toki vielä ideoimatta - ja suurin osa toteuttamatta. Villapaidan tahtoisin omalle pimulle neuloa, vaatteita ois pino leikattuna ommeltavaksi, korjattavaakin löytyisi, yhdet verhot on keväästä saakka odottaneet ompelua (nyt meillä on vielä pienoisen jouluiset verhot viime joululta saakka roikkuneet ikkunassa, jos ne ennen tämän vuoden joulua ois jo vaihdettu, onneksi ei tontut kuitenkaan niissä pompi)...

Ja se ois niinku syksy melkein ohi ja talvea pukkais! Villasukat siis jalkaan :)

No comments: