Sunday, January 19, 2014

Pikkuisen jotain.

Jostain syystä meidän pimua viehättää kaikki pinkki ja bling bling. Joten oli aika selvää, minkä langan valitsen tarpeelliseen kauluriin, tässä on niitä kumpiakin!


Se on timanttikauluri! Pinkkiä tekokuituahan tuo, metallilanka mukana. Voisi olla kaksinkertainen joustinneule niin olisi lämpöisempi, mutta tämä on nyt tällainen. Taidan neuloa vielä toisen (villasta) lämpöisemmän version.

En jaksanut etsiä ohjetta, edes silmukan määrän kertovaa, joten ihan mututuntumalla eilen illalla leffa katsoessa pimun nukkuessa neuloin ja aamulla lähes valmista sovitin. Ja kappas, juuri näin hyvä siitä tuli! Kaksi o, kaksi n joustinneuletta, ala reunaan muutama kerros kiinteitä virkaten ja sitten tuo kolmioreuna. Todella yksinkertaista ja helppoa.

Pyysin tokikin pimua hymyilemään, mutta aina siitä pyynnöstä seuraa irvistys :) Kaulurista hän onneksi tykkäsi hirmu paljon!

Sain myös kuvattua yhden aiemmin ompelemistani paidoista. Jostain kumman syystä valitsin paitaan valkoiset resorit, mikä ei tämän ikäisillä alle kolmivuotiaille ole ehkä se parhain valinta, mutta ompahan kuitenkin resorit!


Sampsukalta aikoinaan tuon kankaan bongasin ja pakko oli sitä saada. Luulin tosin, että printti on pienempää, mutta on se hieno noinkin.

Ihanaa kun on ollut vähän aikaa ommella ja neuloa!

No comments: