Saturday, August 17, 2013

Pojalle vaattehia ja muuta pientä.

Jo hyvän aikaa sitten valmistui siskon pojalle 2-vuotis lahjaksi vaatteita. Nyt pääsen ne esittelemään kun poika on vihdoinkin lahjottu. Lahjat kun ovat yllätyksiä vielä aikuisillekin niin ei viitsi ennakkoon täällä esitellä :)

Uusimman Ottobren kaavalla paita koossa 98. Ihanan sinivalkoista :)


Olisiko ollut Ottobren 1/2013 numerosta bokserit. Tein toiset bokserit myös tuosta pilvikankaasta, mutta siitä ei näköjään ole otettu kuvaa ollenkaan :/  Samanlaiset kuitenkin, tikkaukset vain toisissa tein toisella tikillä. Nämäkin koossa 98. Tuo bokserikaava on kätevä tapa hyödyntää myös tilkkuja. Takakappale on toki yhdestä kappaleesta jatkuen aina tuohon sivuetusaumaan mikä kuvassakin näkyy, mutta etukappaleelle saa hyvin käytettyä tilkkuja!


Olen myös neulonut parit villasukat lisää. Näille löytyikin ottaja ihan yhtäkkiä vahingossa. Aikuisten koossa tällä kertaa. Seiskaveikalla neulottuja, sain aikaiseksi yhdet miehen värisetkin :)

 

Pimun Rakkain lelupupu sai myös omat villasukat. Oi sitä iloisuutta :)


Mielenköyhänä tein siskolle lisälahjaksi pari patalappua. Tänä vuonna ei oikein keksinyt mitään parempaa lahjaa, vaikka helpointa se yleensä on oman ikäselle naiselle keksiä, mutta ei! Tämä ensimmäinen yhdistetty neljästä isoäidinneliöstä ja alempaan sydän on ns. virkattu liilan osan läpi ketjusilmukoin.1 comment:

Krista said...

Hieno on paita