Tuesday, July 30, 2013

Oikean värinen pipa.

Meidän pimun pipavarastosta uupui tuskaisesti yksi oikean sävyinen pipa. Kun pukee ulkovaatteet housuja ja takkia myöden liilaan, harmittaa vietävästi kun se pipa on täysin väärän sävyinen. Pitipä (siis sainpas) ommella yksi uusi pipa jälleen pimulle.

Kaava pipaan on oma, ompelin nyt hieman suuremman, vaikka nuo keväällä/alkukesästä ommellut menevätkin vielä hyvin koon puolesta. Tämä ei kuitenkaan ollut liian iso, vaan juuri sopiva ja sopivalla kasvuvaralla!

Uusimmasta OB:sta löytyy tämän punaisen paidan kaava. Syksyä varten pitkähihaista, resoria en ole normaalisti ommellut pitkähihaiset t-paidan hihan suuhun, mutta nyt sen tein kun mallissakin hihansuu oli eri kankaasta kuin paita muuten. Mitä kylmempi tulee, sitä parempia nuo resorit varmaan ovat, ettei kylmä pääse hihasta sisään niin helposti vaikka takin alla paita olisikin.

Pimu on ollut kuumeessa nyt muutaman päivä, joten ei edes viitsinyt ehdottaa paidan kuvaamista (en edes tiedä miltä paita päällä näyttää :o). Kuumeessa ei mikään muu ole kivaa, kuin mehun juonti, karkin syönti ja Babarin katselu ;)

No comments: