Saturday, October 24, 2015

Parin kuukauden tuotoksista ne, mitä muisti kuvata.

Ja mitäs sitä muuta olisi loppukesästä syksyyn tullut tehtyä kuin perinteisesti perus villasukkia, aina yli omien tarpeiden. Jotenka tästä tilaustyönä miesten sukat:


Ja toki perussukkia myös muissa koissa:Kuten tavallista, osa sukista lähtee jo muille teille ennen kuin niitä ehtii edes kuvaamaan.

Ja tietysti perinteisesti keväisin ja syksyisin tulee päivitettyä oman ja siskon muksujen pipavarasto. Itselle salamapipaa ja miehelle Star Warsia, muut muksuille:


 
Niin, ja ihana naapurinpoika toi pimulle ulkomaan reissulta tuliaisen ja se oli iso juttu. Vastalahjaksi pojalle tehtiin Minionspipa.


Kokeilin myös perus trikoopipaa talviversiona, trikoovuoren tilalle fleecevuori, mansikathan sopii talveen vai mitä:Vahingossa pimun kanssa ommeltaessa tuli keksittyä tämmösiä heijastavia yksityiskohtia pipoihin. Näitä tehtiin lahjaksi myös päiväkotikavereille:


Tämän pipan ja villasukat tein vartavasten yhdelle vähävaraiselle perheelle lahjaksi. Heille lähti muutakin kätten tehtyä mitä kaappeihin on kertynyt yli omien tarpeiden:


Puolitoista vuotta palvelleet Jyskin halvat rahit sanoivat sopimuksensa lopullisesti irti, jotenka niistä miehelle vyöhön rengaslenksuja ja pimulle pussukka:
Rakas ukkoni toi töistä muutaman poistoon menneen lokerikon välilehdillä, siitä minulle kaavojen säilytys kondikseen!


Ja juuri valmistuneena meidän penturonttoselle pimeille keleille näkyvyyttä:Paljon on tullut siis tehtyä kaikenmoista, ei vain ole ehtinyt postailla. Mutta ompahan taas hetkeksi!


No comments: