Monday, September 24, 2012

Lisää sukkia.

Iltasella on tullut neulottua ainoastaan villasukkia. Nyt on jo uutta ideaa menossa virkaten ja jotain valmistakin löytyy. Niistä lisää myöhemmin. Nyt nämä villasukat, jotka muksujen kokoon tein. Ottajia näille ei vielä ole, kunhan neuloin.


Perus 7-veljeksellä neuloin, kokona jotain 28-31 luokkaa. Tätä kokoa en ole ennen neulonutkaan, eli onhan näissä sukissakin siis jotain uutta :) Pidän erityisesti noista liloista, joissa on vaaleanpunaisia raitoja. Raidotukset kun monesti on ollut tuota perus tasalevyistä raitaa, nyt hieman muunnosta. Perusraitaa kuitenkin. Telkkaria kattellessa ei oikein jaksa miettiä mitään erikoisuuksia, jotain perussimppeliä siis pitää olla.

2 comments:

Kaisu said...

Kivoja sukkia! Kaivelin myös pipo- sukka- ja lapaslangat esiin ja hankimpa jotain uuttakin. Pitää päivittää lasten neulekorit ajantasalle. Sukat ja lapaset kun tuntuu koko ajan olevan pesussa tai hukassa:). Pitää olla monet!

ihanasonja said...

Kiitos :)

Ja monetpa hyvinkin :) Lankaa on tullut itsekin ahmattua lisää vielä tänään. Nyt taitaa olla varastossa tarpeeksi joululahjojakin varten.