Tuesday, January 03, 2012

Paluu jouluun.

On ollut hiljaista täällä. Olen kyllä neulonut ja tehnyt vaikka mitä! Pukin konttiin meni yksi ihana pipo, josta en saanut kuvaa otettua monesta yrityksestä huolimatta! Joulukorttien kuvaamisetkin jäi... monta työtä meni "hukkaan" kun kuvaus unohtui ja saamattomuuttani jäi.

Miehen kanssa askarreltiin puusta parikin lahjaa, yhdestä tuli onneksi otettua kuva! Siskon poika sai tällaisen boxin meiltä:

Ensin kuva ilman maalia. Nää puusäleet on pakkausmateriaalia, ja muuten menis roskiin. Me miehen kanssa askarrellaan mistä vaan mitä tahansa niin tulee nääkin hyödynnettyä :) Omille käsityölehdille tein aiemmin syksyllä jo samoista säleistä säilytysboxin, tosin paljon isomman.


Käytiin kova mietintä miehen kanssa, että maalataanko boxi vai ei, ja päädyttiin sitten maalaamaan. Musta maali on rempan ylijäämä maalia ja teksti on tehty sabluunan läpi maalitussilla.


Boxiin teipattiin pohjalle kolme pikkuautoa ja toihan se pukki muutamia autoja vielä lisää. Poju tosin on vasta nelisen kuukautta eikä ymmärrä autoista vielä yhtään mitään, mutta eiköhän sekin päivä joskus koita, että ymmärtää :)

Meidän oma tyttönen täyttää juuri kokonaiset 9 kk. Aika on mennyt hirmu nopsaa. Vanhempainvapaa loppuisi viikon päästä, mutta en ole vielä todellakaan menossa töihin. En vain malta laittaa hoitoon tuota ihanaa palleroa. Haluan maksimoida mahdollisuuden olla itse paikalla kun pimu ottaa ensi askeleet ja seuraamassa muutkin käänteet mitä tässä vaiheessa tapahtuu paljon! Miehen kanssa päätettiin kituutta vielä ainakin vuosi, ehkä pidempäänkin.

Vaikka kotia jään, ei aika käsitöihin lisäänny yhtään. Mikä sinänsä harmittaa, tuntuu, että osa itsestä on jäähyllä kun ei pääse kunnolla purkamaan näpertämisen tarvetta!

4 comments:

Peikkotyttö said...

hmmm onpa kiva idea! :)

Kaisu said...

Hieno laatikko! Täälläkin sitä omaa näpertelyaikaa odotellessa:)!

ihanasonja said...

Laatikko idea oli meistäkin todella hauska :) Kiitoksia :)

Tuo näpertelyaika on todellakin kortilla kun on tuommosia pikkusempia ihmisiä huollettavana :) Tänään juuri selasin käsityölehtiä ja innostuin kaikesta mitä vois pikkuselle pimulle tehdä :)

sisko said...

Katos vaan.. täältähän löytyy tuttuja esineitä :) En oo hetkeen muistanu käydäkään..