Wednesday, December 30, 2015

Vuoden viimisimpiä päiviä menossa ja aika purkaa parin viime kuukauden neulesaldo. Muutamat ommellut vaatteet pitäisi vielä kuvata ja postata niin olisi pöytä ns. tyhjä tältä osin :) Toki, niin kuin aina, kolme joululahjaksi ommeltua paitaa jäi kuvaamatta :/

Kun "pakkoneuloajotakin" aikana tuli tehtyä yli ällötyksen perusvillasukkia, siirryin lapasiin. Niitähän ei ole tullut vuosiin juurikaan tehtyä. Ihan perus lapasia muutamat parit.


Isäinpäivä lahjaksi omalle paljon villasukkia käyttävälle ukolle karhusukat. Sen jälkeen näihin ihastui niin moni, että näitä tuli tehtyä kokonaisuudessaan kahdeksan paria. Vähänkö tuli karhukuvio ällötys hetkeksi.


Ja tilauksesta tämmöset:Siskon pojalle joululahjaksi minions lapaset, ja toiset meni lahjaksi muualle. Koska neulon pääasiassa seiskaveikasta, lähti lähes järki kun piti löytyy keltaista jota ei tällä hetkellä myynnissä ole ollut. Onneksi äiteen lankavarasto oli säilönyt vajaan kerällisen oikeaa sävyä!


Ystävälle lahjaksi säärystimet. Keskisiltä aiemmin ostettua tekokuitulankaa, jossa glitteriä mukana. Näitä neuloessa käytin muuten ensimmäistä kertaa ikinä puisia neulepuikkoja, jotka juuri sain. Palasin näiden jälkeen takaisin vanhoihin puikkoihin.


Samaisen ystävän pojille ja tytölle joululahjaksi perus villasukkaa:


Teinipojalle joululahjaksi pelaamiseen liittyvät sukat. Nää oli mun mielestä hauskat :)


Toista paria vaille aatoksi valmistuneet sukat isoveljelle, jolle kitara ja studiohommat on iso osa elämää.


Tälle vuodelle viimisimpiä käsitöitä, siskon tytölle 3-vee lahjaksi nukelle kampetta. Huppupyyhe ja pesulappu alekorista ostetusta käsipyyhkeestä, makuupussi itse piirretystä kaavasta ja kirppareilta haalituista materiaaleista.


Huoh. Se ois siinä. Jos omat keskeneräiset sukat vielä tälle vuotta valmistuis. Voisi ensivuodeksi keksiä jotain uutta puurrettavaa :)

No comments: